VI SÖKER COPYWRITER

FWD söker copywriter

Maj 2018


Vi drivs av lusten att göra gott och hjälpa våra kunder att hjälpa. Som copywriter hos oss får du arbeta med spännande produkter och viktiga ämnen. Projekten spänner från idédrivna och konceptuella uppdrag till innehållsproduktion för alla typer av media.

Du leder det kommunikativa arbetet och kan ta fram och presentera en kommunikationsplattform likaväl som producera informativa broschyrtexter, säljande annonser eller dramatiska filmmanus. 

Vi vill att du har minst 5 års erfarenhet som copy på byrå eller eget företag. Du får gärna ha erfarenhet av läkemedelskommunikation eller annat arbete inom hälsoområdet.

Precis som vi är du prestigelös och gillar både teamwork och eget ansvar. Hos oss får du jobba långsiktigt och din roll är viktig. Med din insats kan du påverka både uppdrag, kunder och byråns utveckling i stort.  

 

Ansökan:

Tjänsten avser heltid, tillsvidare med fast månadslön. Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan till jobb@fwd.se.

FWD är en fullservicebyrå för kommunikationslösningar. Vi använder vår erfarenhet och kreativitet för att flytta fram våra uppdragsgivares positioner. Vi strävar samtidigt efter att själva bli bättre på det vi gör och ha kul på vägen. Vår arbetsplats ska genomsyras av gemenskap och respekt för varandra och vi vill ha en personalsammansättning som speglar samhället vi lever i. Idag är vi 5 personer med kontor på Kungsholmen.