FWD söker Grafisk formgivare

FWD söker Grafisk formgivare

Maj 2018


Vi drivs av lusten att göra gott och hjälpa våra kunder att hjälpa. Som formgivare hos oss får du arbeta med spännande produkter och viktiga ämnen. Projekten spänner från idédrivna och konceptuella uppdrag till produktion för alla typer av media.

Vi växer med våra kunder och söker dig med erfarenhet och vana av att både skapa egna lösningar såväl som att jobba med befintliga koncept. Ditt ansvar blir att hitta och hålla ihop det visuella uttrycket i flera projekt samtidigt och även färdigställa original för tryck eller digitalt. Uppdragen är allt från logotyper och grafiska profiler till infographics, webbplatser, powerpoints, broschyrer, annonser och rapporter.

Grafisk form. Du är erfaren och kunnig inom grafisk form, typografi och trycksaksproduktion.

Dina verktyg. Du har mycket god erfarenhet av InDesign, Illustrator, Photoshop.

Inspiration. Du har ett gediget intresse av visuell kommunikation och varumärken.

Extra merit. Du får gärna ha specialkunskaper inom till exempel digital design, illustration, motion graphics, retusch eller 3D.

Ansökan

Tjänsten avser heltid, tillsvidare med fast månadslön. Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan och portfolio till jobb@fwd.se.


FWD är en fullservicebyrå för kommunikationslösningar. Vi använder vår erfarenhet och kreativitet för att flytta fram våra uppdragsgivares positioner. Vi strävar samtidigt efter att själva bli bättre på det vi gör och ha kul på vägen. Vår arbetsplats ska genomsyras av gemenskap och respekt för varandra och vi vill ha en personalsammansättning som speglar samhället vi lever i. Idag är vi 5 personer med kontor på Kungsholmen.