Vi välkommnar Linda Stridsberg!

29 juni 2015

Linda Stridsberg ny produktionsledare hos FWD

Hej Linda! Vad ska du göra här på FWD?

Jag är produktionsledare, eller Account manager som är den internationella titeln. Min främsta uppgift blir att hålla ordning på projekten, ha löpande kontakt med kunder och se till att vi alltid håller vad vi lovar.

Hur får man tag i dig?

Ring mig på 0703 777 040 eller maila linda@fwdv1.local. Eller boka ett möte med någon hos FWD! Jag kommer att hänga med på många möten för att lära känna alla medarbetare och leverantörer och såklart kunderna och deras projekt.

Vad ska du göra i sommar?

Då min flock och jag nyligen har flyttat in i ett litet radhus i Sollentuna, blir det såklart lite att fixa hemma. Den närmaste milstenen blir att göra klart gästrummet innan våra sommargäster  kommer. Men eftersom jag älskar att resa och skaffa mig nya kulinariska upplevelser ska jag nog också försöka klämma in en liten resa någonstans, helst vid Medelhavet.