Reklambyrå med kollektivavtal

Kollektivavtalet säkerställer och reglerar till exempel lön, semester, arbetstider, tjänstepension och andra försäkringar.

Ansvaret ger styrka

Som kreativt tjänsteföretag förväntas vi kontinuerligt leverera med hög teknisk kvalitet och kreativ höjd. Det betyder att våra medarbetare och deras kunskap är vår viktigaste tillgång. Vår övertygelse är att en trygg arbetsplats med schyssta villkor gynnar både våra medarbetare och våra uppdragsgivare.

Bra för alla

Goda arbetsrättsliga villkor är ofta ett krav som ställs av offentliga organisationer, medlemsorganisationer och fackförbund som upphandlar kommunikationstjänster. Ett kollektivavtal ger i dessa fall en garanti att de egna värderingarna efterlevs även hos leverantören. Det ger en grundtrygghet som gynnar alla, oavsett om det gäller enstaka uppdrag eller ett längre ramavtal.

Vi vill gärna att du delar våra värderingar

Vår vilja att göra skillnad för andra människor har gett oss många uppdrag för medlemsorganisationer, fackförbund och life science. Oavsett om vi startar ett kundsamarbete genom en upphandling, pitch eller via rekommendationer så är målet alltid en god hållbarhet för vår arbetsplats såväl som samhället vi lever i.

För dig som söker jobb hos oss är det också bra att veta vilka vi är och vad vi står för.

Kan vi göra nåt bra ihop?

Kontakta gärna Victor Ruyter om nya samarbeten, jobbansökningar eller praktikplats: victor@fwd.se eller
+46 (0)70-652 02 42