Om FWD

Vi skapar kommunikationslösningar som gör skillnad.
För människor, organisationer och varumärken. 

FWD – en fullservicebyrå

För oss betyder det att vi har både djup kompetens och bred kapacitet. Det gör att vi kan hitta och lösa de långsiktiga, strategiska utmaningarna. Samtidigt kan vi kontinuerligt sköta taktiska aktiviteter i pågående kampanjer och marknadsplaner. Med ett starkt nätverk av specialister kan vi dessutom utöka och skräddarsy ett team som perfekt matchar det aktuella behovet.

Vi vill göra gott

Vår vilja att göra skillnad för andra människor har gett oss många uppdrag inom life science och medlemsorganisationer. Det är ett privilegium att få vara med och påverka människors trygghet, ta del av forskning och främja arbetet hos engagemangsdrivna organisationer.

Vi lyssnar

En kreativ strategi eller koncept behöver vila på ett fundament av insikter och målsättningar. Därför startar ett projekt ofta med en mängd frågor. Vi vill veta allt om våra kunder. Och deras kunder. Hur fungerar produkten eller tjänsten? Vem pratar vi med? Vad vill vi att mottagaren ska göra och varför ska de göra det?

Kanske vet uppdragsgivaren redan vilken positionering deras produkt eller tjänst har. Eller så tar vi reda på det tillsammans.

Här hittar du vår briefguide för uppstart av kreativa uppdrag

Komplexa frågor

Vi tar gärna utmaningen att skapa kommunikation även om produkten eller området är komplicerat.

Ibland kan lösningen vara att skapa mer information. Och ibland behöver budskapen förenklas för att mottagaren ska förstå.

Eftersom vi alltid jobbar långsiktigt tror vi på att investera mycket i kunskap som hjäper oss att lösa uppgiften.

Vårt ansvar

Vi tar ett aktivt ansvar för en hållbar utveckling – etiskt, socialt och miljömässigt. Vi strävar efter att våra medarbetare, kunder och samarbetspartners kan verka med gott samvete. Läs mer om vårt ansvar.

Vi har självklart kollektivavtal. Läs mer om oss som arbetsgivare.

Låt oss träffas

Trots en gedigen kundlista finns det alltid utrymme för nya bekantskaper!

Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte!

Är vi en läkemedelsbyrå?
Både ja och nej.

Som reklambyrå är vi vana att arbeta med olika branscher, men vi har specialistkompetens och extra lång erfarenhet av läkemedel och hälsa.

Vårt arbete inom life science