KREATIVITET SOM FLYTTAR FRAM IDÉER OCH VARUMÄRKEN

Om FWD

FWD – en fullservicebyrå för kommunikationslösningar

Vi jobbar med strategi, koncept och produktion som flyttar fram våra kunders affärer och varumärken. För oss betyder full service att vi kan göra enskilda insatser när det behövs eller följa med hela vägen. Från uppstart med analys, strategi och konceptarbete till utförande, produktion och uppföljning. Och allt där emellan. Alltid med fokus på kundnyttan och gärna i nära samarbete med uppdragsgivaren.

Vi är frågvisa

Vi vill veta allt om våra kunder. Och deras kunder. Hur fungerar produkten eller tjänsten? Vem pratar vi med? Vad vill vi att mottagaren ska göra och varför ska de göra det? Kanske vet uppdragsgivaren redan vilken positionering deras produkt eller tjänst har. Eller så tar vi reda på det tillsammans. Vi drivs av nyfikenhet och behöver kunskap och insikt för att kunna erbjuda oväntade och effektiva lösningar.

Erfarenhet ger trygghet

FWD har varit med länge. Sedan starten 1983 har vi hunnit bygga upp många starka och långa relationer. Vissa av våra kunder har till och med varit med från start. Förklaringen är att de jobb vi gör ger goda och långsiktiga resultat. Och med erfarenhet får man tryggheten att våga ta ut svängarna när det behövs.

Det här gör vi:

  • Varumärkesutveckling, namngivning, logotyper och grafiska profiler
  • Produktlanseringar i Sverige och Norden
  • Digitala plattformar och onlinestrategier
  • Reklamfilmer, informationsfilmer och animeringar
  • Webbplatser, teknisk kravspecificering, appar och gränssnittsdesign
  • Digitala kampanjer, Facebook- och Google AdWords-annonsering
  • Reklamkoncept och kommunikativa plattformar
  • Adaptioner, översättningar och lokalisering av befintligt material
  • Utveckling, design och visualiseringar av förpackningar
  • Annonser, säljmaterial och trycksaker

Är vi en läkemedelsbyrå? Både ja och nej

Vi jobbar med många branscher, men har specialistkompetens och extra lång erfarenhet av läkemedel och hälsa. Läs mer om vårt arbete inom Life Science här.

Vårt ansvar

Vi tar ett aktivt ansvar för en hållbar utveckling – etiskt, socialt och miljömässigt. Vi strävar efter att våra medarbetare, kunder och samarbetspartners kan verka med gott samvete. Läs mer om vårt ansvar.

Låt oss träffas

Trots en gedigen kundlista finns det alltid utrymme för nya bekantskaper! Vi jobbar gärna med såväl större som mindre projekt och anpassar oss till det arbetssätt som bäst passar kunden och uppdraget. Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte!